Worcester Parkway Station

Worcester Parkway has won multiple awards, including winner of the West Midland’s top civil engineering project award in 2020. The train station was the first new station built in Worcestershire for over 100 years and utilises Novums Architecturally Exposed Steel and Edge Clamped Glass systems. Included in our scope of work were the main entrance façade, front and rear façade, platform stair and the main entrance roof lights. Our AES was fabricated from mild steel RHS and then installed with a C3 ISO external environment architectural paint finish in a standard non-metallic RAL colour.

Location: Worcestershire, UK

Size:  14,750 sq ft / 1,370 sq m

Systems Used: Architecturally Exposed Steel, Edge Clamped Glass

General Contractor: Buckingham Group Contracting

Architect: Pattern Architects